Bel mij op: 06 55 91 18 40 of mail naar hilco.kuik@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Over mij

Hilco Kuik is een gedreven en ervaren vakman die gespecialiseerd is in het verrichten van werkzaamheden op het gebied van timmerwerk, renovaties, bouwkundig onderhoud, kozijnen, ramen, deuren en hang- en sluitwerk.

Altijd oog voor de wensen van de klant

Hilco Kuik weet hoe bouwwerkzaamheden op hoog niveau uitgevoerd moeten worden, maar dit betekent niet dat hij enkel af gaat op zijn eigen oordeel. Door uw wensen, behoeften en eisen duidelijk in kaart te brengen, weet hij wanneer u tevreden bent, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op het project.

Afspraak is afspraak

Hilco Kuik vindt het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom maakt hij voor het daadwerkelijk verrichten van werkzaamheden altijd duidelijke afspraken met u. Door samen met u afspraken te maken weet u niet alleen waar u aan toe bent, maar weet u bovendien zeker dat het project helemaal naar uw wens uitgevoerd wordt. Daar komt nog bij dat de afspraken altijd transparant zijn, ook in de communicatie naar u als klant. Er wordt nooit om u heen gewerkt, u weet precies wat er wanneer gaat gebeuren en waarom.

Contact